超长深入黄漫gif 超长深入黄漫gif ,深夜办公室免费 深夜办公室免费 ,欲死欲仙是什么思感觉 欲死欲仙是什么思感觉

发布日期:2021年06月22日
+31 (0)10 – 522 65 36 info@seaco.eu
超长深入黄漫gif 超长深入黄漫gif ,深夜办公室免费 深夜办公室免费 ,欲死欲仙是什么思感觉 欲死欲仙是什么思感觉
超长深入黄漫gif 超长深入黄漫gif ,深夜办公室免费 深夜办公室免费 ,欲死欲仙是什么思感觉 欲死欲仙是什么思感觉
Stopbuspakkingen
Home 9 Producten 9 Stopbuspakkingen


 

Een stopbuspakking is een afdichting die veelal gebruikt wordt in roterende toepassingen als as afdichting voor onder andere pompen en afsluiters met als doel het tegenhouden van vloeistoffen. Enkele eigenschappen van stopbuspakkingen zijn een hoge elasticiteit en een goede warmte afvoer. Door de grote flexibiliteit past deze afdichting zich goed aan de stopbuskamer. Daarnaast is deze afdichting zeer goed bestand tegen vloeistoffen met een hoog percentage vaste stoffen en abrasieve media. Dat maakt deze afdichtingen zeer geschikt voor alle soorten vloeistofpompen, roerwerken en afsluiters.

Stopbuspakkingen van Seaco group

Seaco group heeft een groot assortiment A-merk stopbuspakkingen op voorraad met een diversiteit aan toepassingen. Zo hebben wij ondermeer diagonaal gevlochten stopbuspakkingen van geëxpandeerd flexibel grafiet al basismateriaal al dan niet versterkt met Inconel draad, daarnaast hebben wij stopbuspakkingen van geëxpandeerd PTFE garen gevuld met minerale stoffen al dan niet geïmpregneerd met smeermiddelen, uitmuntend in prestaties zijn onze stopbuspakkingen vervaardigt van Gore® materiaal. Sommige van deze pakkingen zijn tevens verkrijgbaar in voorgeperste ringen en hebben, afhankelijk van het type temperatuur, een bereik tot wel 650 ⁰C. Elke afdichting heeft zijn unieke eigenschappen, maar is wel universeel inzetbaar. Bij dynamische afdichtingen spelen naast het medium, de druk en de temperatuur ook de rotatiesnelheid, oppervlakte ruwheid en toleranties van de as en pakkingkamer een grote rol bij de selectie van de juiste afdichting. Daarnaast spelen ontwikkelingen als fugitive emissions, voor minder uitstoot van schadelijke stoffen, in toenemende mate een belangrijke rol bij de selectie van pakkingen. Seaco group helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Stopbuspakkingen voor alle markten

Seaco group levert FDA toegelaten afdichtingen geschikt voor de food en farmaceutische industrie. Daarnaast hebben wij stopbuspakkingen in een ‘low emission’ uitvoering volgens EPA method 21, welke zeer geschikt zijn voor de chemische-, olie & gas- en proces industrie, maar ook voor zware toepassingen als de scheepsbouw-, papier-, suiker-, petrochemische- en kunstmestindustrie. Daar waar uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt dient te worden.